Tienvarteen dumpatut pikkukoirat

Vieraillessani lokakuun lopussa bukarestilaisen OneVet -eläinklinikan hoitolassa tutustumassa adoptoitaviin koiriin, törmäsin näihin nyytteihin. Hoitolasta kerrottiin tyttöjen kuuluvan niihin onnekkaisiin, jotka odottavat matkustamista omiin koteihin. Tunsin helpotusta, ja kohdistin kamerani muihin kohteisiin. Kunnes…

Facebookissa eräs romanialainen eläinsuojelija postasi kuvia kahdesta kovin tutunnäköisestä pikkutessusta. Kaivelin kuva-arkistoani ja hups, kyseessä oli samainen kaksikko, OneVetissä. Duon adoptio olikin peruuntunut heistä riippumattomista syistä, ja he etsivät siis uutta kotia ja pääsyä pois hoitolan hälinästä.

Tinkerbell (vas) ja Cassie One Vet -hoitolassa lokakuussa 2012

Nämä aarteet toivovat pääsevänsä pian pois hoitolan hälinästä.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s