Fyssaria ja silmälääkäriä

Alman ja minun kahdenkeskinen iltapäivä alkoi K-S Eläinklinikan fysioterapeutti Hannelen luona. Jäykät etureidet ja vasemman olkavarren jumi saivat helpotusta. Jumppaa tulee jatkaa kotioloissakin, minkä – taas – pyhästi vannoin tekeväni 🙂 Varasimme maanantaille allasjumppa-ajan!

Palokasta pyyhälsimme Viitaniemeen Päivi-tohtorille, joka on hoitanut Alman erinäisiä silmäongelmia vuosien varrella useaan otteeseen. Pitkään jatkunut silmävuoto, joka ei huuhteluilla ja aiemmilla salvoilla parantunut, edellytti tarkempia tutkimuksia. Rauhoituksen jälkeen Alman luomirauhasista poistettiin kovettunutta talia. Pitkä antibioottikuuri ja Terra-Cortril-silmäsalvakuurin toivotaan vauhdittavan parantumista. Optimmune-voidetta Alma joutunee käyttämään elämänsä loppuun saakka.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s