Syyskeräyksen satoa avuksi Romaniaan

Konttorimme oli Koiraihmisten syyskeräyksen (Dog Force One ja Koirakamuille Jeesiä) keräyspisteenä, ja aikataulullisista haasteista en ollut ehtinyt toimittaa kaikkia Koirakamuille tarkoitettuja lahjoitustavaroita heille edelleen lähetettäviksi Romaniaan. Päädyimme Koirakamujen kanssa siihen, että lähettäisin 10 kg:n paketin koiratarvikkeita suoraan heidän luottoyhteistyötaholleen, jonka he tiesivät kipeimmin tarvitsevan apua.

Avustuspaketti Romaniaan
Avustuspaketti Bukarestiin, Romaniaan, jossa näillä autetaan tehdasalueella eläviä kodittomia koiria

Pakkasimme siis siskoni kanssa valikoituja, mahdollisimman monipuolisia ja tähän aikaan sopivia tarvikkeita pahvilaatikkoon. Mukaan mahtui lääkkeiden ja lisäravinteiden lisäksi mm. kuivattua ruokaa ja possunkorvia (aivan loistavia asioita postittaa jo keveytensä vuoksi), koirien takkeja, leluja, taluttimia ja pantoja, harjoja ja makupaloja, sekä myös hyvät käsineet eläinsuojelijoille.

Painoa seurasimme vähän väliä konttorin pakettivaa’lla. Kiikutimme valmiin laatikon Kuokkalan postiin, ja laitoimme sen lämpimien ajatusten kera kohti Romaniaa. Lähetyksen pakkaustarvikkeet ja postituksen, 38,-, sponsoroi ystävällisesti Omniray. Kiitos!

Suurin kiitos tästä kuuluu kaikille Jyvässeudulla syksyn aikana lahjoitukia tehneille, hyväsydämisille eläinten ystäville, jotka lahjoittivat tuikitarpeellisia tarvikkeita kodittomien eläinten hyväksi. Tämän avustuspaketin sisältö auttaa karulla tehdasalueella eläviä koiria ja heitä ruokkivia eläinsuojelijoita, jotka yrittävät pitää huolta koirista lähes sietämättömissä olosuhteissa.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s