Cassiesta tuli Nipsu!

Olemme saaneet tutustua Nipsuun nyt kuuden päivän ajan. En voi kuin hämmästellä sen nopeaa sopeutumiskykyä, reipasta asennetta ja uskomattoman iloista mieltä. Nipsu on kiltteydeltään ja luonteeltaan samanlainen tähti kuin meidän muutkin Romaniasta kotiutuneet koirat.

Se haluaa olla lähellä koko ajan, nököttää jalkojen juuressa, kun teen töitä, makoilla kylki kyljessä Janskun vieressä sohvalla… Se tunnistaa jo nimensä, tulee luokse sekunnissa ja tanssii takatassuillaan. Yöt Nipsu nukkuu tiiviisti Janskun kainalossa.

Lihaksia Nipsulla ei ole juuri lainkaan, ja koko sen kroppa on melko luruinen. Uskon sen vahvistuvan nopeasti. Nipsu on ainoa tähän mennessä tapaamani romanialainen rescue, joka ei ole ahne ruoan suhteen – päinvastoin, se on ennemminkin varovainen ja aavistuksen nirso.

Jo kolmantena päivänä Fifirockissa Nipsu paljasti villin puolensa, ja veti täyttä rallia ensin Hessun ja sitten Napin & Pepin kanssa pitkin huushollia keittiöstä olohuoneen puolelle ja sohvan kautta eteiseen ja kaikki matot rullalle siinä sivussa.

Sisäsiisti Nipsu on ollut heti alusta alkaen. Sen maha oli tosi hyvässä kunnossa jo heti sen tullessa  Suomeen. Olen silti antanut sille Tehobact-valmistetta auttamaan suolistoa sopeutumaan uudenlaiseen bakteerikantaan.

Koska Nipsun silmät vähän vuotivat vetistä noroa, käytin sen Viitaniemessä silmäspesialisti Päivillä. Silmissä ei ollut tulehdukseen viittaavaa, vaan kosteus saattaa johtua stressistä ja viime päivien isoista muutoksista. Päivi laittoi vielä tehosterokotteen Nipsulle, ihan samalla tavalla kuin olen laitattanut omillekin romskuille. Kaikkiaan Nipsu on terve ja reipas pieni koiratyttö ❤

Nipsu tapasi tiistaina myös tulevan forever home –mammansa. Voi kääk, miten hellyttävää se oli. Olen kovin, kovin onnellinen, että Nipsu menee juuri tuohon perheeseen. Sen paremmin tytölle ei olisi voinut käydä.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s