Uusi kotihoitolaisemme Fanica!

Tämä on Fanica, Fifirockin uusi kotihoitolainen, jolla oli huonoa tuuria kodinsaannin kanssa, ja tuli pikaisella aikataululla meidän tessulandiaamme valmistautumaan uuteen kotiinsa. Ponteva, noin 2-3-vuotias kaunotar on todellinen romanialainen pekingese-/spanielityyppinen cocktail-paronitar, intensiivisesti ihmisen huomiota haluava iloinen hännänheiluttaja.

fani2

Fanica on viettänyt koko tähänastisen elämänsä rakastettuna kaverina vanhan naisen luona Romaniassa, ja saanut osakseen erittäin hyvää kohtelua ja kunnon ruokaa. Siksi sillä on vähän varaa nirsoillakin – perusnappula ei ole Hänen Korkeudelleen kelvannut ainakaan meilläolonsa aikana. Patee kyllä uppoaa. Fanica on sirutettu, rokotettu, steriloitu jne ja sillä on oma EU-passi. Fanica saattaa innostuessaan vähän haukahdella, joten en suosittele sitä kerrostaloon. Rauhallinen koirakaveri voisi olla tosi jees, mutta Fanica viihtyisi varmasti oikein hyvin myös ainoana koirana. Ulkona se on reipas ja kiinnostunut ympäröivistä tapahtumista. Ihmisille ja etenkin lapsille se heiluttaa häntää, mutta isokoirat Fanica haukkuu vähän niin kuin varmuuden vuoksi jo kauempaa. Uskon tuon jäävän ajastaan pois.

Lisää Fanicasta ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n adoptiosta & kulukorvauksesta voit lukea täältä.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s