Jatkoaikaa elämälle

Zaz-tytön pelasti varmalta kuolemalta romanikylän keskellä Bukarestin liepeillä asuva Anda Murgu. Paikalliset romanit olivat viemässä tämän pienen nälkiintyneen koiran hukutettavaksi läheiseen lampeen, sillä heillä ei ollut varaa ruokkia sitä.

Anda ehti väliin, otti sen huomaansa ja on pitänyt huolta, että laiha tyttö saa ravinteikasta ruokaa. Yhtä onnenpotkua Zazin nuoren elämän varrella seurasi toinen: se on nyt varattu omaan kotiin Suomeen! Tämä ikänsä ketjun päässä elänyt koira pääsee nyt rakastetuksi perheenjäseneksi hyvään kotiin, eikä sen tarvitse koskaan enää nähdä nälkää.

Tapasin Zazin Romaniassa Andan luona 17.3. Odotin näkeväni aran ja vetäytyvän, alostetun koiran, mutta meitä vastassa olikin varovaisen utelias, pehmeä ja iloinen hännänheiluttaja. olin myyty.

Kuvassa Zazilla on – ehkä ensimmäistä kertaa elämässään – suussaan lelu ❤

20130322-152012.jpg

Mainokset