DISI, hylätty varsa Romaniassa

Timisoara, Romania: eräälle hevosihmiselle oli soitettu hylätystä varsasta, joka oli heitetty autosta vanhan tehtaan taakse ojaan roskien sekaan.

Muutaman päivän ikäinen tammavarsa on nyt kuljetettu turvaan Diana-nimisen eläinsuojelijan luokse. Varsalle on annettu vuohenmaitoa, sillä Romaniassa hevosenmaitokorvike on kiven alla ja hillittömän kallista.

Update 30.5.2013:

Disi-varsa voi tällä hetkellä kohtuullisen hyvin Jännityksellä odotamme, miten nopeasti tiistaina Erjan Suomesta postitettama Cavalorin Hyppolac –tammanmaitokorvike ehtii Romaniaan varsan avuksi.

Update 3.6.2013:

Erja järjesti Disille helposti sulavaa maitojauhetta, jossa on luonnollista äidinmaitoa vastaavat ravintoarvot. 10 kg:n säkki Cavalorin Hyppolac-jauhtetta saapui Romaniaan tänään. Disistä huolehtiva Diana on onnesta mykkyrällä! Hän pyysi kiittämään kaikkia auttaneita sydämensä pohjasta!

Pienen Disin hylkäämisestä & kurjasta kohtalosta liikuttunut maailman ihanin Parturi-kampaamo Doriksen Maija yllätti minut tänään kampaajakäynnillä: Maija halusi lahjoittaa hiuskäsittelyni suuruisen summa varsan auttamiseen! Olin pyörtyä! 100 eurolla otetaan osaa postikuluihin, ruokaan ja lääkkeisiin ja pyritään varmistamaan Disille parhaat mahdolliset eväät sen surullisesti alkaneen elämän alkutaipaleelle!

Kiitos kaikille Disiä auttaneille!

Mainokset