Kulkukoirabisneksen ansaintalogiikka Romaniassa

K9 Angels tiivisti tämänpäiväiset uutiset näin: ”ROMANIA THE WORLD KNOWS why you are doing this, it’s not for children, not for your citizens, not to get rid of dogs from the streets – your corrupted officials are making easy money and that is pretty much what it’s about.

Oletko kiinnostunut tappolain taustasta ja siitä, miten Romanian korruptoitunut virkamieskoneisto maan poliittisen johdon esimerkkiä seuraamalla tekee rahaa kulkukoiraongelmalla? Kattava, seikkaperäinen englanninkielinen artikkeli Occupy for Animalsin sivuilla >

”Corruption is part of daily life in Romania, with almost half of Romanians admitting to paying bribes.” Ja tämä maa on EU:n koheesio- ja rakennerahastojen kautta meidän rahoillamme kehittyvä EU-maa, joka asettanut tavoitteekseen liittyä Schengen-alueeseen vuonna 2014. Korruptin nollatoleranssi & ihmisoikeuksien kunnioittaminen & eläinsuojeluasiat kuntoon & uusi presidentti virkakoneistoineen – sitten ehkä kelpoisuusaste alkaa lähennellä sivistysvaltioiden tasoa.

Jyrki Katainen sivusi tästäkin Victor Pontan kanssa 23.9.2013. Tai no, miten paljon voi Romanian pääministeriin luottaa; mieheen, joka on mm. valehdellut korkeakoulututkinnostaan ja plagioinut suurimman osan väitöskirjastaan. Siinä kohtaa, kun Katainen sanoi Pontalle, että ”EU is not only an economic union but also a union of VALUES”, Romanian pääministeri tuskin kuunteli.

Kuten Occupy for Animalsin artikkelissa kerrotaan, Pontan vaimo Daciana Sârbu pääsi keittiön kautta, ilman meriittejä tai kokemusta, Euroopan parlamenttiin ja nimitettiin varapuheenjohtajaksi parlamentin sisäiseen eläintensuojelu- ja hyvinvointiorganisaatioon. Aivan – miten on mahdollista, että positio on ihmisellä, jonka kotimaa systemaattisesti ja organisoidusti, välittämättä Euroopan painostuksesta, kiduttaa ja tappaa koiriaan mitä julmimmilla tavoilla ja jonka aviomiehellä olisi kaikki avaimet lopettaa käynnissä olevat joukkolahtaamiset. But hey, it’s the Romanian way!

Kuten tänään huomattiin, tuo maa ei kunnioita ketään. Vähiten elämää.

K9 Angels vaatii puhemies Martin Schulzille osoittamassaan addressissa EU-parlamenttia tutkimaan, mihin Romanian sterilointiohjelmaan osoitetut rahat menivät. Vetoomuksen voi allekirjoittaa täällä >

Kuva
Kuva: http://www.occupyforanimals.org
Mainokset