Jatketaan vetoomusten lähettämistä!

Sinnikäs painostus ja vastausten vaatiminen eläinten asiallisen kohtelun puolesta on ainoa tehokas keino, jolla voimme vaikuttaa! Koska EU:lla ei ole yhtenevää lemmikkieläinlainsäädäntöä, poliittinen painostus ja moraaliin & etiikkaan vetoaminen ovat nyt tärkeitä vaikuttamiskeinoja.

Rescueyhdistys Kulkurit ry tarjoilee siihen valmiin kirjepohjan, jossa on käytetty Dan Jørgensenin kolmatta vetoomusta presidentti Basesculle (8.10.) sekä myös valtavan määrän romanialaisten päättävien elinten sähköpostiosoitteita. Kaiken tuon löydät tästä linkistä >

Sitten innosta puhkuen lähettämään vetoomuksia tähdellisen asian puolesta. Kiitos välittämisestä!

Roxana Deissiman 13.10. Bukarestin liepeiltä pelastama heikkokuntoinen äitikoira kolmen pentunsa kanssa.
Roxana Deissiman 13.10. Bukarestin liepeiltä pelastama heikkokuntoinen äitikoira kolmen pentunsa kanssa.
Mainokset