Lähetä koira Brysseliin -kampanja

Osallistuin juuri Lähetä koira Brysseliin -kampanjaan ja haastaa teidät tekemään samoin!

Kampanjan taustaa:

Ma 28.10. Brysselissä pidetään koirien ja kissojen hyvinvointikonferenssi. Tähän yhteyteen on järjesteillä rauhallinen mielenosoitus, mutta koska moni ei luonnollisestikaan ihan jo käytännön syistä pääse tuonne paikan päälle, on belgialainen eläinlääketieteen opiskelija Julie järjestänyt Lähetä koira Brysseliin –kampanjan. Sen tarkoituksena on levittää tietämystä Romanian koiriin kohdistuvista julmuuksista. Kaikki kampanjaan lähetetyt paperikoirat ojennetaan päättäjille EU-konferenssissa 28.10.

Taija

Haluatko osallistua? Ohjeet:

– Piirrä koira. Ihan minkälainen koira tahansa
– Koiran maksimikoko on A4
– Materiaali: paperi tai kevyt pahvi
– Muilta osin sinulla on vapaat kädet!

Sinun ei tarvitse olla taiteilija tai osata piirtää osallistuaksesi kampanjaan. Voit värittää piirroskoiran vaikka vain yhdellä tai kymmenellä värillä, liimata koristeita, kirjoittaa, maalata, päällystää kankaalle jne. Vain mielikuvitus on rajana!

Kampanjan järjestäjä toivoo nimenomaan askarreltuja koiria, ei valokuvia. Koira on siis symboli sinun ajatuksillesi yhden kodittoman romanialaisen koiran puolesta. Jokainen koira edustaa henkilöä, joka sanoo ei eläinten tappamisille.

Kun koirasi on valmis, kirjoita sen toiselle puolelle jotain itsestäsi: nimesi, ikäsi, kotimaasi ja mielellään jotain ajatuksia Romanian koirien asemasta ja eläinsuojelutilanteesta. Huom. 1 koira/osallistuja.

Lähettäminen: Koiran on oltava Juliella Brysselissä hyvissä ajoin. Suosittelemme, että lähetät koiran viimeistään ma 21.10. ykköspostina. Osoitteen saat pyytämällä sen Julielta yksityisviestinä kampanjan sivustolta facebookista: https://www.facebook.com/SendADog tai sähköpostilla taija@kulkurit.fi.

Tapahtuman alkuperäinen sivusto löytyy täältä >

Ei muuta kuin askartelemaan hyvän asian puolesta!

Mainokset