Mihin menivät tämän koiran ruokintaan tarkoitetut rahat?

Romaniassa kunnalliset tarhat saavat kaupungin budjetista rahaa toimintaansa, joskaan varat eivät päädy eläinten hoitamiseen saati edes ruokintaan. Craiova on kuuluisa julmasta pormestaristaan, naisesta nimeltä Lia Olguta Vasilescu, ja järkyttävissä oloissa elävistä koiristaan.

Tässä lohduton esimerkki siitä, miten julkisista varoista ammennetut koirien ruokkimisrahat ovat jälleen menneet jonkun toisen taskuun. Craiovan tarhalla koirat joko näännytetään nälkään tai ne syövät toisiaan pysyäkseen hengissä. Tämä luuranko pelastettiin eilen Craiovan kunnalliselta tarhalta. Kaikki kuvat ja lisätietoa tässä >

Kuva
Tämä raukka on päästetty nyt koirien taivaaseen. Kuva: Speranta pentru Animale

Breasta-Craiovan alueen eläinsuojelijat kertovat tarhalla olevan 500 koiraa – kaikki yhtä järkyttävän huonossa kunnossa ja joiden kohtalona on vain odottaa kuolemaa.

Toinen samaisesta helvetistä pelastettu koira eläinlääkärin tutkittavana ja hoidettavana
Toinen samaisesta helvetistä pelastettu koira eläinlääkärin tutkittavana ja hoidettavana. Kuva: Speranta pentru Animale

Tästä raukasta lisää kuvia täällä >

Lähetin pormestari Vasilesculle tänään sähköpostilla kysymyksen, mihin näiden koirien ruokkimiseen ja hoitamiseen tarkoitetut rahat ovat menneet. Tee ihmeessä samoin. Pormestarin osoite on cabinet.vasilescu@yahoo.com.

Bukarestin lähellä Cornetussa on yksityisten rankkureiden tarha. Eilen 17.10. sieltä muutaman koiran pelastanut eläinsuojelija raportoi, että tarhalle säilötyillä koirilla ei ole edes vettä tai ruokaa. Kuvassa etualalla oleva vaalea pekingesepoika on nyt turvassa. Muita odottaa lohduton kuolema.

Cornetu
Cornetun tarhalla ahtaissa tiloissa olevilla koirilla ei ole vettä eikä ruokaa. Kuva: Adriana Luiza

Tämä Contenusta sunnuntaina pelastettu nälkiintynyt raukka on viety eläinlääkärin hoiviin vahvistumaan.

Tämä parka painaa vain kuusi kiloa. Kuva: Adriana Luiza
Tämä keuhkokuumeinen koiraparka painaa vain kuusi kiloa. Kuva: Adriana Luiza

Rankkureiden tarhoille kasaamat koirat ovat juuri niitä säyseitä, hyväntahtoisia yksilöitä, jotka eivät tee pahaa kellekään. Moni niistä on päivisin vapaina ulkoilevia lemmikkejä omistajien ollessa töissä. Tulospalkkauksella toimiville rankkureille ne ovat helppoja kohteita.

Milloin Eurooppa herää tälle kaikelle? Miten kauan tämä saa jatkua?

Mainokset