Craiovan julman pormestarin toimet vaadittava pikaisesti tarkastelun alle

Eiliseen artikkeliini jatkoa:

Romania – The land of Death for Animals kertoo facebook-sivullaan lisää pahamaineisesta Craiovan pormestarista, Olguta Lia Vasilescusta, ja sivaltaa tätä törkeistä eläinsuojelurikkomuksista ja lakien noudattamatta jättämisestä.

Craiovan kunnallisella tarhalla on noin viisisataa nälkää näkevää koiraa. Tarha ei ole avoinna ihmisille ma-pe klo 10-16, kuten sen kuuluisi, eikä Vasilescu  suostu neuvottelemaan vapaaehtoisjärjestöjen ja eläinsuojelijoiden kanssa. Vasilescun sanotaankin toteuttavan aivan omaa lakiaan. Järkyttävä, Dana Patrascu -nimisen naisen kuvakansio tarhalta löytyy täältä > En todellakaan suosittele sitä herkille!

Eläinten oikeuksia ajavat pyytävät apua, jotta sana Vasilescun hirmuteoista kantautuisi mahdollisimman laajalle ja vaativat, että viranomaiset tutkivat välittömästi tarhan olosuhteet.

Kirjeen, jota Romania – The land of Death for Animals -järjestö toivoo lähetettävän, löydät täältä > Lopussa on myös sähköpostiosoitteet, jonne viesti tulee lähettää.

Craiovan tarhan kärsivä asukas. Kuva: Dana Patrascu
Craiovan tarhan kärsivä asukas. Kuva: Dana Patrascu

Tässä on Vasilescun facebook-sivun löydät tästä > Kirjoita ihmeessä kommenttisi! Kannattaa lukaista myös muiden tervehdykset sadistiselle pormestarille.

Mainokset