Jatketaan sterilointeja ja niiden tukemista

Bukarestin pormestari, vuoden 2014 presidenttiehdokas Oprescu sanoi, että maan koirien sterilointi (CNR) on typerää ja että 20 vuotta jatkunut koiraongelma onkin itse asiassa vapaaehtoisjärjestöjen ja eläinsuojelijoiden vika. Kyllä, luitte aivan oikein. AIka monessa muussa valtiossa presidentin postia havittelevalta vaaditaan aavistuksen enemmän älyllistä ajattelukapasiteettia.

Ansiokkaita sterilointikampanjoita suorittanut tohtori Aurelian Stefan sanoo facebookin statuspäivityksessä seuraavaa:

”I hear this a lot lately: stray dogs should not be sterilised because they will be killed anyway… Nothing worse than this prejudice! This means that we should sit aside an watch how dogs multiply and how multiple litters are born in the wintertime and near the busy roads with greater chances that they willbe hit by cars before the dog catchers arrive and with a fairly good chance they will reproduce on and on without even that the catchers will ever track them down and take them to Their final station. So my advice is spay and neuter as many dogs as possible as soon as possible!!!!” Hän tehostaa viestiään oheisella kuvalla:

131022-as
Moni varmasti miettii myös, mitä voimme tehdä Bukarestin pormestarin ja hänen kaltaistensa pysäyttämiseksi. Ainoa keino on jatkaa Romanian eläinrääkkäystilanteesta tiedottamista mahdollisimman laajalle, sekä pitää yllä & vahvistaa kansainvälistä painostusta, joka johtaa myös taloudellisten asioiden, etenkin EU-rahavirtojen sekä kansainvälisten sijoittajien mielenkiinnon uudelleen arviointiin Romanian osalta.

Mainokset