Roska tienvarressa

Palatessamme Alina Stanin hallinnoimalta Nobody’s Dogsin tarhalta n. 65 km Bukarestista, edellämme ajanut Alina pysähtyi äkisti, hyppäsi ulos autosta ja poimi jotain kyytiinsä. Tien varressa istui noin 5-kiloinen, puolitoistavuotias tyttökoira, jolta puuttui toinen silmä. Nimesimme koiran Valentinaksi. Se oli selkeästi ollut jonkun oma. Huolimatta takuulla kipeästä, tulehtuneesta silmäkuopastaan, koira oli ystävällinen ja rakasti ihmisen huomiota.

Valentina pääsi turvaan eläinklinikalle. Tuona ohikiitävä hetkenä sen elämä muuttui kertaheitolla. Se sattui nököttämään tien varressa juuri, kun Alina ajoi ohi ja liikenteestä & iltamyöhän pimeydestä huolimatta huomasi sen. Ihmisen julmuudesta syyttä kärsinyt pikkukoira tulee rokotusohjelman läpikäytyään ja hoitojen jälkeen Kulkureiden adoptio-ohjelmaan. Tämän yksilön loppuelämä tulee olemaan täynnä rakkautta ja huolenpitoa. Hyvin todennäköisenä kohtalona olisi voinut olla auton alle jääminen, väkivallan kohteeksi joutuminen, hidas kuolema infektoituneen silmän takia tai tiinehtyminen & pentujen synnyttäminen paikkaan, jossa kukaan ei välitä.

20131028-132606.jpg

Mainokset