Iloa pennuille ja pikkukoirille

Lähtiessäni Romaniaan, Muuramen tallienkelit antoivat minulle 90,- käytettäväksi Romanian hylättyjen koirien auttamiseksi. Tein sen ilomielin! Tunsin jälleen kerran suurta ylpeyttä noista nuorista, ajattelevaisista neideistä, jotka taas kantoivat kortensa kekoon tehdäkseen jonkun hylätyn koiran elämästä hitusen parempaa.

Koska Anda on tallienkeleille jo tuttu, ajattelin ilahduttaa hänen hoivissaan olevia yli neljää kymmentä eri-ikäistä, pelloilta ja kaduilta talteen otettua koiravauvaa. Ajoimme Maxi Petiin ja ostin koko rahalla, n. 400 leillä, 30 kg penturuokaa sekä leluja ja herkkuja. Koska Andalla on useita pentueita, joiden jäsenten tunnistaminen on haastavaa, hankin Alinan toivomuksesta kasan erivärisiä pieniä kaulapantoja.

20131028-125556.jpg

Mainokset