Terveisiä joulupukille

OneVetin hoitajat Irina ja Andreea tekivät tapansa mukaan lentokentällä koirien osalta kaiken valmiiksi, joten minulle jäi aikaa vaihtaa pari sanaa hilpeiden lentokenttävirkailijoiden kanssa. Läpivalaistessaan kuljetusbokseja toinen virkailijoista yllätti tiedollaan, että Finlandia on SUOMI samalla kun toinen käski lähettää terkkuja joulupukille. Lopuksi hän vannotti minua pitämään Anna-koirasta, joka kulki käsimatkatavaroissa, hyvää huolta ”because she’s special”. Wow. Asenne kohdallaan.Se kuittaa väsähtäneet Santa Claus -läpät. Edellisen kerran virkailijat nyrpistelivät koirien hajulle ja paiskoivat bokseja.

Matkustajien turvatarkastuksessa Anna-koiralle hymyiltiin hyväksyvästi. Kysyessäni virkailijoiden mielipidettä pelottavasta ex-katukoirasta, tuli hetken hiljaisuus. Kerroin perheessämme olevan niitä jo neljä, mitä säestin kännykästä löytyneillä valokuvilla. Hymyt palasivat pian tarkastajien huulille. Kuulin takanani vienoa supinaa kävellessäni kohti lähtöportteja.

Ehkä tässä maassa on jotain toivoa.

20131028-161019.jpg

Mainokset