Bukarestin koiravainojen pääarkkitehti valehtelee kansalle, syyttää eläinsuojelijoita ja polkee ihmisoikeuksia

Romania, tuo Euroopan Unioniin vuonna 2007 liittynyt maa ei lakkaa hämmästyttämästä minua. Missään muussa Euroopan valtiossa virkamiehet ja poliitikot eivät kehtaisi eivätkä potkujen pelossa edes uskaltaisi valehdella ihmisille näin hävyttömästi kuin Romanian vallan kahvassa olevat alati tekevät.

Yksi sinnikkäistä valehtelijoista ja kansan manipuloijista on ASPA:n, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor -viraston johtaja, raaoista otteistasan tunnettujen rankkurien esimies Razvan Bansescu. Itse asiassa koko virasto on hävytön vitsi, jolla ei ole mitään tekemistä eläinten hyvinvoinnin kanssa, vaan se pyörittää mm. Bukarestin tappotarhoja Mihailestissa, Palladyssa ja Odaissa ja rahoittaa rankkurtoimintaa.

Arvostettu Occupy for Animals kirjoittaa raivoissaan Bansescun viimeisimmästä törkeästä tempauksesta facebook-sivuillaan >

Vetoomuksen Bansescun toimien tutkimiseksi voit allekirjoittaa tästä linkistä >

131106-bansescu
Kuva: Occupy for Animals

Bansescu on median lemmikki. Median, jolla on vain hyvin vähän oikeaa tietämystä eutanasialain normistosta tai sitä edeltävästä lainsäädännöstä tai edes perustuslain tai siviililainsäädännön pykälistä. Tiedotusvälineet syövät Bansescun kädestä ja revittelevät hänen avullaan myyviä otsikoita, jotka uppoavat köyhään, sivistymättömään ja tyytymättömään kansaan kuin veitsi sulaan voihin. Eläinsuojelijat ja yhteiskuntatietoinen, valistunut kansan osa voivat vain katsoa suu auki vierestä, kun Bansescu vääristelee todellisuutta, ajaa ihmiset toisiaan vastaan  ja ruokkii silmitöntä vihaa koiria kohtaan omien itsekkäiden tarkoitusperiensä toteuttamiseksi. Hän väittää koirien olevan ”lapsia syöviä, tappavia, sairauksia levittäviä ihmisen ja sivilisaation vihollisia”. Mestarimanipuloija on onnistunut työssään ja tekee koirien suunnattomilla kärsimyksillä valtavat määrät rahaa city hallin siunauksella.

Occupy for Animalsin kirjoitukseen on helppo yhtyä: This man is a SOCIAL DANGER…this man has sociopathic tendencies, and this MAN CAUSED enormous emotional and psychological trauma  to many good people and WILL continue to do so, HARM ANIMALS and PEOPLE, until something is done.

Yksi asia Bansescun lausunnoissa huolettaa erityisesti. Bansescu on määrännyt paikalliset poliisit tekemään tarkastuksia kunnallisilta tarhoilta koiria adoptoineiden ihmisten koteihin. ASPA on luovuttanut ihmisten yhteystiedot poliiseille. ASPA on käynyt vakoilemassa ja tekemässä tarkastuksia laittomiksi kutsumilleen tarhoille, paikkoihin, joita ylläpitävät yksittäiset eläinsuojelijat ja -järjestöt, kuten esim. Kulkurien luottoyhteistyökumppanit A Doua Sansa ja Anda Murgu. ASPA sanoo löytäneensä 11 tällaista tarhaa Bukarestin alueelta. Lisäksi Bansescu väittää, että nämä eläinsuojelijat vapauttavat koiria kaduille ja pelloille. Haloo, herra Bansescu, et voi olla tosissasi! Yksikään eläinten ystävä ei koskaan päästäisi yhtään koiraa sinun ja raakalaisrankkureidesi armoille. Päinvastoin. He ovat joutuneet haalimaan suojiinsa suuret määrät puolustuskyvyttömiä eläimiä joutumasta riutumaan tappotarhoillenne ja kuolemaan 14 päivän kuluttua myrkkyyn, kaasuun, sähköiskuihin tai hakkaamiseen.

Nyt Bansescu väittää, että kyseiset tarhat eivät täytä standareja. Hetkinen – mitä? Kun katsoo bukarestin kaupungin ylläpitämiä tarhoja, niitä, joista herra Bansescu on itse vastuussa, joissa koirat kärsivät, kuolevat janoon, nälkään, sairauksiin, hoidon puutteeseen sullottuina ahtaisiin häkkeihin, voi vain kysyä mitä standardeja nuo tarhat täyttävät?

Bansescu siis hyökkää niitä ihmisiä vastaan, jotka ovat antaneet elämänsä koirien pelastamiselle Romanian sietämättömän eläinrääkkäyskulttuurin keskellä, ja uhkaa puuttua heidän hallussaan oleviin koiriin. Kun mielivaltaiset viranomaiset käyvät eläinsuojelijoiden ja kansalaisjärjestöjen kimppuun, joita kunnioitataan ympäri Euroopan ja joita halutaan auttaa ja tukea kaikin keinoin, meidän on puolustettava heitä entistä kovemmin.

Toiminnallaan Bansescu organisaatioineen rikkoo räikeästi eläinsuojelijoiden ihmisoikeuksia ja siihen liittyvää lainsäädäntöä (artiklat 7 ja 8).

Haluatko ilmaista mielipiteesi Bansesun mielivallasta ja kertoa sen myös päättäville tahoille ja medialle? Lue Occupy for Animalsin kirjoitus aiheesta ja sähköpostiosoitteet löydät sen loppuosasta tästä linkistä >

Tämän on pakko loppua! Romanian on ryhdyttävä kunnioittamaan eurooppalaista lainsäädäntöä!

Mainokset