Koirien olot kuntoon ja pormestarin toimet tutkinnan alle. Alkaako Vasilescun lähtölaskenta?

Craiovan pormestari Vasilescu jatkaa uppiniskaisesti koirien kiduttamista kunnallisella tarhalla, jonka kammottavista olosuhteissa paikalliset eläinsuojelijat raportoivat edelleen taukoamatta. Vetoomuksemme eivät tuottaneet minkäänlaista tulosta eläinten olojen parantamiseksi. Otimme käyttöön kovemmat panokset.

Huipputerävä lakimies laati pormestari Vasilesculle väkevän kirjeen. Se on sisällöltään niin jäätävä, että nyt, saatuaan ensimmäisen kirjeryöpyn, voisin kuvitella rouvan johtajan pallin alkavan heilahdella.

Jotta Craiovan kunnallisen tarhan järkyttävä eläinrääkkäystilanne leviäisi mahdollisimman monen oleellisen tahon tietoon, lisäsimme kirjeen jakelulistalle moninaisen joukon high profile -tahoja Vasilesculle olennaisista sidosryhmistä.

Kirjeen saa siis myös Craiovassa autoja valmistava Ford, jonka on hyvä ymmärtää, miten korruptoituneessa, likaisen rahan kaupungissa se operoi. Ehkä Fordin olisi aika uudelleenarvioida miten hyvin Craiova vastaa yhtiön yhteiskuntavastuullista tavoiteimagoa?

Haluatko sinä osallistua? Lue lisää Rescueyhdistys Kulkureiden sivuilta ja auta meitä lopettamaan koirien silmitön kärsimys Craiovassa tästä >

131007-craiova
Kuva Craiovan kunnalliselta tarhalta 7.11.2013.

Tässä facebook-kansiossa on kuvadokumentaatiota Craiovasta pidemmältä ajalta. Varoitus! Kuvat järkyttävät!

Mainokset