Suomalaisen tuotantoeläimen ahdistava todellisuus

Eläintilojen kuvaajien varsinainen viesti on lopulta tullut esiin, otsikoi Animalian toiminnanjohtaja Salla Tuomivaara blogikirjoituksessaan tänään 14.11.2013.

”Toimittajia ja tavallisia kansalaisia tuntuu kuitenkin järkyttävän eläinsuojelijoita enemmän se, että mikään ei ole tiloilla muuttunut.” Toden totta. Tekee mieli polkea jalkaa ja purra huulta, ettei ilmoille pääse likaisten sanojen raivopäinen ryöppy – elämme SUOMESSA, maassa, jossa sivistystason kuvitellaan olevan globaalin maailman korkeimpia. Miten tätä voi edelleen tapahtua?

“Ongelma ei ole se, että tilalliset kohtelisivat eläimiä huonosti tai lainvastaisesti. Emme halua kiinnittää huomiota yksittäiseen tilaan vaan koko alaan. Siihen, että eläimet joutuvat elämään olosuhteissa, jotka tuottavat niille kärsimystä”.

Koko Tuomivaaran kirjoituksen voit lukea tästä linkistä >

yhdistelmasikala-huittinen-lokakuu2013_1-oikeutta-elaimille-pieni
Yhdistelmäsikala. Kuva: Oikeutta Eläimille

 

Mainokset