Kaikki vaikuttamiskeinot ovat nyt tärkeitä. Etenkin vetoomukset.

Katukoiriin kohdistuvat julmuudet ovat osa romanialaista arkipäivää. Väkivallan jatkumosta pitävät huolen maan korruptoituneet viranomaiset, jotka pyörittävät julkisella rahalla karmeita tappotarhoja, paikkoja, joihin koirat sullotaan odottamaan kuolemaa.

Koirille ei aina ole tarjolla edes vettä, ruokaan tarkoitetut rahat menevät tarhanpitäjien ja rankkureiden omiin taskuihin eikä eläinlääkärin hoidosta voi edes uneksia.

Pahinta on, että niin ihmistet kuin poliitikot ympäri Euroopan ovat tarkalleen tietoisia Romanian eläinrääkkäystilanteesta ja koirien massamurhista, mutta kukaan ei voi asialle mitään. Tai tee asialle mitään; ne, joilla olisi mahdollisuus ja aseman tuomaa auktoriteettia, pistävät pään pensaaseen. Eläinrääkkääjiä ja harmaan talouden ahneita välistävetäjiä ei rankaista, ja he saavat mellastaa mielin määrin ja kohtautella ylimielisesti olkapäitään muun maailman seuratessa neuvottomana vieressä. Se on väärin.

Tämän järjettömyyden on loputtava. Kaikki toimet Romanian kauheuksien pysäyttämiseksi on syytä käyttää. Voit osaltasi auttaa allekirjoittamalla tämän vetoomuksen >

16.11.2013 klo 10:25 allekirjoituksia on kertynyt jo 15 856 kpl ympäri maailmaa. Kaikkiaan tavoitteena on 50 000 nimen kerääminen, millä olisikin jo painoarvoa adressille, joka toimitetaan Euroopan parlamentille ja kaikkien EU-maiden johtajille.

Kiitos.

”Every single person who joins strengthens our call for action

131007-craiova
Craiovan kunnallisella tarhalla kärsivä koira 11/2013

 

Mainokset