Onko tämä oikein? Koirille tarkoitetut verovarat TAAS tarhanpitäjän taskuun.

Bukarestin kaupunki pormestari Oprescun johdolla rahoittaa julkisin varoin tätä yksityistä tappotarhaa Cornetussa, Ilfovissa. Tarhan johtaja Vili Veneciuc kuuluu korruptoituneeseen rinkiin, joka pyörittää koirien avulla julkisia verovaroja yksityisiin taskuihin.

Cornetun tarha on tiedetty pitkään yhdeksi Romanian pahimmista, ja se on ollut vapaaehtoisten eläinsuojelijoiden luupissa jo jonkin aikaa. Tarhalta on saatu pelastettua turvaan ja hoitoon joitakin koiria. Ne ovat osoittautuneet tavallisiksi kotikoiriksi, ihmisten lemmikeiksi, joiden onneton kohtalo on ollut päätyä syystä tai toisesta rankkureiden käsiin ja Cornetuun kärsimään tuskallisen kuoleman.

Ja käsi sydämelle: kuinka moni ihminen oikeasti uskoo, että rankkurit saisivat napattua kiinni ”villejä ja aggressiivisia kulkukoiria pois kaduilta ahdistelemasta kansalaisia”? Järjestään tarhoille kasatut koirat ovat ystävällisiä, ihmisiin luottavaisesti suhtautuvia, harmittomia eläimiä, joille tehdään parhaillaan samaa,  mitä Hilter teki juutalaisille toisen maailmansodan aikaan. Kilteillä koirilla koiramafia tekee helppa rahaa. Bukarestin kaupunki maksaa rankkureille 219 leitä eli noin 50 euroa per kiinniotettu koira. Ahneille rankkureille kelpaa koira kuin koira.

1311-cornetu1
Cornetun tarhan kärsivä asukas 21.11.2013

Koska tarhanpitäjä on todella vaikutusvaltainen mies, alueen eläinsuojelijat pelkäävät oman turvallisuutensa puolesta, eivätkä käytännössä pysty tekemään paljoakaan karmeuksien lopettamiseksi. On ollut selvää kautta linjan, ettei koiria ruokita eikä hoideta. Jokaikinen koiriin budjetoitu penni menee Veneciusin verkoston omiin tarkoituksiin. Bukarestilainen eläinlääkäri kertoi minulle juuri, että Cornetun tarhalla on eläinlääkäri vain paperilla. Todellisuudessa yksikään koira ei saa eläinlääkinnällistä apua. Kärsimyksen määrä on järkyttävä.

Järkyttävä kuvadokumentti tältä päivältä 21.11. paljastaa tarhan realiteetit.

Cutia Pandorein kuvakansio Hell from Romania täällä >

Kansion yhteydessä on lista sähköpostiosoitteista, joihin on suotavaa lähettää välittömästi vetoomuksia tarhan järkyttävien olojen korjaamiseksi. Kirjoita ja vaikuta!

Mainokset