Share your heart! Osallistu koirakuvaketjuun ja anna ääni kodittomille koirille.

Huomio kaikki koirien ystävät ympäri maailmaa! Yhdistetään voimamme koiriin kodistuvia julmuuksia vastaan osallistumalla United for Dogsin ”In my Home” – kampanjaan.  Se on omistettu universaalisti kodittomille ja pahoinpidellyille koirille. Youtube-julkaisun näet tästä linkistä >  ja valokuvia näet kampanjan facebook-sivuilla > Kyynelvaroitus ❤

Tehdään yhdessä suurin ihmisten ja koirien ketju ympäri maapallon unohdettujen koirien kunniaksi!

140116-united-for-dogs
Voit osallistua joko valokuvalla tai videopätkällä. Osallistumisohjeet:

VALOKUVA: Lähetä itsestäsi  ja koirastasi kuva, joka on otettu suomalaisessa maisemassa ja jossa olet muodostanut sormillasi sydämen, sähköpostilla osoitteeseen unitedfordogs@gmail.com. Muista kertoa, että you are from Finland.

VIDEO: Nauhoita itsestäsi ja koirastasi lyhyt videopätkä. Ohjeistus ja teema sama kuin valokuvassa. Lähetä se sähköpostilla osoitteeseen unitedfordogs@gmail.com tai vaihtoehtoisesti lataa video omalle YouTube-tilillesi ja lähetä linkki edellä mainittuun osoitteeseen.

Jos tarvitset apua osallistumiseen, United for Dogs auttaa mielellään sähköpostitse tai yksityisviestillä facebook-sivuillaan.

Kiitos!

140116-shareyourheart

Mainokset