Skandaali Bukarestissa: koiria siirretään salaa tappotarhalle, jolta ei sallita adoptioita.

Tilanne Romaniassa käy yhä järjettömämmäksi. Kun rankkurit ovat rahankiilto silmissään kasanneet Bukarestin kunnalliset tarhat täyteen koiria, heidän on päästävät niistä eroon, jotta uusia koiria voidaan tuoda sisään ja eikä tulovirta katkea.

media_138998284112939600
Kuva: http://www.kanald.ro

Bukarestin kaupunki maksaa rankkurifirmoille yhdestä kiinniotetusta koirasta 219 leitä eli noin 50 euroa. Koiria otetaan kiinni kaduilta, puistoista ja pihoilta. Kiinnisaadut koirat ovat tavallisia, ystävällisiä koiria, jotkut omistettuja, osa yhteisökoiria. Primitiivisiä koiria kaupunkialueilla ei ole – eikä sellaisia edes olisi mahdollisuuta ottaa kiinni.

140118-oprescu
Pormestari Oprescu. Kuva: Occupy for Animals

Nyt entisen vankilan raunioille on rakennettu uusi tarha, johon viranomaiset pormestari Oprescun päätöksestä vievät Mihailestin ja Palladyn tarhoilta koiria tapettaviksi. Asia selvisi ihmisille, kun he olivat menneet tarhoille hakemaan adoptoituja koiria, mutta yllättäen koirat eivät enää olleetkaan siellä. Oprescu on allekirjoittanut 15.1.2014 sopimukset kahden eläinlääkärin kanssa Mihailestin tarhan koirien tappamisesta. Asiasta kertoi OFA, jonka sivuilta voi lukea lisää pormestari Oprescun valheista ja uskomattomasta vallankäytöstä.

Vankilan pihaan on rakennettu pieniä häkkejä, joihin koirat on säilötty. Niillä ei ole vettä eikä ruokaa. Ketään ei päästetä sisälle eikä tarhalta anneta koiria adoptioon. Tappamisten on sanottu alkavan eilisiltana. Vahvistettua tietoa tälle ei ole.

Turkkilaisen Kanal D:n videon paikan päältä voit katsoa tästä > Ei herkille.
140118-p1

Eläinsuojelujärjestöt tekevät kaikkensa, että massamurhat estetään. Tämä on jälleen yksi esimerkki Romanian viranomaisten törkeästä mielivallasta, salailusta ja törkeästä vallankäytöstä eläinten kustannuksella.

Mainokset