Pakkaseen hylätty koira. Ihminen petti parhaan ystävänsä.

Bukarest eilen: tämä koira löytyi hylättynä ja kylmettyneenä lumihangesta. Se hengitti vaikeasti eikä pystynyt liikkumaan, sillä se ei enää tuntenut tassujaan. Paikallisen eläinsuojelujärjestön aktiivit veivät koiran välittömästi eläinlääkäriin saamaan ensiapua. Lääkäri sanoi, että ennen hylkäämistään koira oli kokenut väkivaltaa; sitä oli ilmeisimmin hakattu. Nartun ruumiinlämpö oli enää noin 36 astetta. Muutamien tuntien jälkeen koira, jolle eläinsuojelijat antoivat nimen Elisa, alkoi voida paremmin.

Robi’s fog shelterin facebook-sivuille päivittyy Elisasta tietoa sitä mukaa, kun – toivottavasti – hyviä uutisia sen tervehtymisestä alkaa kuulua. Elisan oma kansio täällä >

140203-r
Paleltunut narttu löytyi pahoinpideltynä ja hylättynä pakkaseen 2.2.2014
Mainokset