Totuus Romanian koiriin kohdistuvista julmuuksista alkaa viimein tulla julki korkeimmalla mahdollisella tasolla

The truth is out! At last! Totuus Romanian koiriin kohdistuvista julmuuksista alkaa viimein tulla julki korkeimmalla mahdollisella tasolla.

EU-reportteri Peter von Kohl haastatteli EU-parlamentin jäseniä, jotka vierailivat Romaniassa 4.12.2013 ja 27.-28.1.2014. Tuhansia koiria tapetaan Romaniassa mitä raaimmilla tavoilla, he sanovat. Karolina Tomaszewskan ja Mr. Wojciechowskin haastattelut voit kuunnella alla olevan linkin kautta. Toivomme, että jaatte tätä mahdollisimman laajalle.

Videoon ►

140205-ect

Olethan jo liittynyt tukemaan 211 eurooppalaista järjestöä EU-komissiolle osoitetussa kirjelmässä, jossa osoitetaan selvästi, että Euroopan komissiolla on oikeudellinen toimivalta ja velvollisuus puuttua koirien massatappamisiin Romaniassa? Vetoomuksen voit allekirjoittaa täällä.

Onko asia sinulle uusi ja haluat tutustua siihen tarkemmin? Lue suomenkielinen lehdistötiedote aiheesta Rescueyhdistys Kulkurit ry:n tiedotteesta.

Mainokset