Romanialaista rappiota: humalaiset nuorukaiset riepottelevat eläkeläismummoa

Viimeksi kuukausi takaperin ajelimme Jilavan kylän läpi, jossa yhteistyökumppanimme koiratarha sijaitsee. Kylänraitti ja talojen edustat ovat täynnä penkkejä, joilla vanhukset istuskelevat seuraten ohikulkijoita ja vaihtaen kuulumisia keskenään. Nyt Bukarestin kupeessa sijaitseva Jilava nousi kartalle törkeän tapahtuman vuoksi, jonka myös brittiläinen Daily Mail on nostanut näkyvästi esille.

article-2596837-1CD357DA00000578-2_634x758

Humalaisten nuorten miesten joukko tekee julkeaa pilaa vanhusen kustannuksella, kun yksi miehistä riepottelee mummoa aamutakista kiinni pitäen toisten nauraessa ja kannustaessa vieressä. Vanha nainen huutaa kauhuissaan. Päästettyään irti nuori mies pullistelee lihaksiaan, minkä jälkeen hän juoksee mummon kiinni ja retuuttaa häntä uudestaan. Kaiken kukkuraksi nämä älykääpiöt postasivat videoinnin facebookiin.

Tällaisia ”tasapainoisia ja fiksuja” tulevaisuuden toivoja tuo jatkuvan paheksunnan alla oleva kulttuuriympäristö kasvattaa. Mikä häpeä!

Jospa paikallispoliisi rankaisisi näitä typeryksiä rankimman kautta. Päätekijän henkilöllisyys on selvitetty ja hän on poliisin huostassa.

Videon näet tästä >

article-2596837-1CD357C600000578-999_634x424

Mainokset