The Invisible Rape of Europe. Kirja, jota on odotettu, tarvittu ja kaivattu!

A Revolution Often Begins Between The Pages of a Book!

Occupy for Animals on juuri julkaissut kirjan, joka sisältää käytännössä kaiken, mitä Romaniassa on tapahtunut 25.9.2013 jälkeen sekä ne elementit, joilla on mahdollisuus saada aikaan haluamamme muutokset Romaniassa.

Kirja syntyi kunnianosoitukseksi Jean-Claude Junckerille, entiselle Luxemburgin pääministerille, joka on yksi pisimpään palvelleista demokraattisesti valituista johtajista maailmassa. Kirja ojennetaan hänelle ensi viikolla. Juncker toimi Euroryhmän puheenjohtajana vuosina 2005-2013 ja on yksi arvostetuimmista eurooppalaisista poliitikoista. Häneen kohdistuu suuria odotuksia Euroopan komission presidenttiydestä toukokuun EU-vaalien jälkeen. Junker tunnetaan ihmisoikeuksien puolestapuhujana ja eläinrakkaana ihmisenä.

10151799_618820071519375_3535231875769831124_n

The Invisible Rape of Europe -kirjan on kirjoittanut joukko maailman ykkösasiantuntijoita, mukana myös suomalaisväriä, ja sen painopiste on eläinten huonon kohtelun vaikutuksista ihmisiin ja yhteiskuntaan. Vastaavanlaista teosta ei ole kirjoitettu koskaan aiemmin. Vahvan sosiologisen ja psykologisen kontekstin omaava kirja syyttää Romanian ja Euroopan viranomaisia epäonnistumisesta siinä, etteivät he ymmärrä mikä vaikutus yhden EU-maan välinpitämättömyydellä ja mielivaltaisilla toimilla voi olla muun Euroopan väestöön.

EU-komissio yhdessä Euroopan parlamentin ja neuvoston kanssa ovat hyvin tietoisia siitä, että Romanian hallitus ei onnistu löytämään kestävää ja inhimillistä ratkaisun maansa koiraongelmaan. ”Eutanasian” nimissä harjoitettavat julmuudet eri puolilla Romaniaa ovat räikeässä ristiriidassa Euroopan unionin arvojen ja useiden kansainvälisten, Romaniaa sitovien velvoitteiden kanssa. Kirjassa esitellään myös EU:n laillinen oikeus ja velvollisuus puuttua tilanteeseen.

Kirjassa on kuvia, jotka lukijat saattavat kokea vastenmielisiksi ja järkyttäviksi. Tekijöiden mielestä ne pitääkin kokea niin. Tästä pitää raivostua! Romanialaiset lapset kohtaavat vastaavia näkyjä lähestulkoon päivittäin. Tuoreen tutkimuksen mukaan 86,3 % maan lapsista on nähnyt kirjan sivuilla kuvailtuja eläimiin kohdistuvia väkivallantekoja. Yhdenkään lapsen ei tulisi kokea mitään vastaavaa!

Kirjan voi tilata ja sitä voi selailla täällä: http://www.blurb.com/b/5229307-the-invisible-rape-of-europe

Siitä on myös tulossa e-kirjaversio pikapuoliin. Kirja on tuotettu kustannusperusteisesti voittoa tavoittelematta.

Muutos tarvitsee ihmisiä. Toivon, että kaikki  jakaisivat tätä mahdollisimman laajalle. Internetin voima on valtava, joten hyödynnetään sitä. Occupy for Animalsia lainaten: Change for a people and animals of a forgotten country is in OUR hands! …In YOUR hands… NOW!

Mainokset