Ei se ollutkaan katukoira…

Viime syyskuussa tapahtunut valitettava lapsen kuolema johti ennennäkemättömään koirien massatappamishysteriaan Romaniassa. Tämän vuoksi maassa hyväksyttiin brutaali koirantappolaki, mikä aiheutti kaoottiseen eläinrääkkäystilanteen, joka on jatkunut tähän päivään saakka. Laantumisen merkkejä ei näy.

Lapsen väitettiin kuolleen katukoirien puremiin, minkä vuoksi Bukarestin pormestari ja sektori 2:n pormestari joutuivat syytteisiin murhasta. Alkoholisoitunutta isoäitiä, jonka vastuulla lapsi oli, ei syytetty. Nyt pormestarit on vapautettu murhasyytteistä, sillä lapsen on todettu kuolleen omistettujen, EI katukoirien takia yksityisalueella – ei leikkipuistossa. Olosuhteet tapauksen ympärillä ovat varsin hämärät kaikkine poliittisine linkkeineen ja pojan perheen bisneskytköksineen. Kuoliko lapsi koiran puremiin tai kuoliko lapsi ylipäätään; huhuja hänen elossa olostaan liikkuu alati.

Ketkä tästä joutuivat maksamaan kalleimman hinnan? Surullinen Case Ionut on johtanut kymmenien tuhansien syyttömien koirien tappamiseen ja suunnattomaan kärsimykseen.

”Or those in the death camps waiting to be killed and the many others to come, it makes no difference anymore if it was strays or not”

10373499_634739663260749_1259755111277201078_n
Kuva: Occupy for Animals
Mainokset