Kunnallisia, eläinrääkkäykseen syyllistyneitä koiratarhoja Romanian kartalla

Kartassa näkyy julkisin varoin ylläpidettävät koiratarhat, joissa on raportoitu tapahtuneen koiriin kohdistuvia julmuuksia ja eläinrääkkäystapauksia sekä suoritettu koirien massatappamisia viime syyskuusta lähtien, jolloin dramaattinen ”eutanasia”laki 258/2013 hyväksyttiin.

140610-ps-ro

Kunnalliset tarhat:
Cornetu (Ilfov), Breasta (Craiova), Timisoara, Bacau, Buzau, Bragadiru (Bukarest), Aninoasa (Targoviste), Pallady (Bukarest), Mihailesti (Giurgiu), Odai (Bukarest), Radauti, Constanta, Lacu Sarat (Braila), Unirea (Braila), Botosani, Otesti, Tecuci, Slatina, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Bistrita, Pascani, Petrosani, Barlad, Resita, Galati, Tulcea, Calarasi, Turda, Fagaras, Arad, Cluj Napoca, Satu Mare, Gherla, Bucov, Tandarei, Slobozia, Baia Mare, Targu Mures, Sighisoara, Reghin, Mizil, Boldesti Scaeni, Suceava, Focsani, Eforie Sud, Navodari, Giurgiu, Sintuhalm, Mehedinti, Mioveni, Lumina, Oradea, Piatra Neamt.

Helvetistä pelastuneita

Alla olevat koirat on pelastettu yllä mainituilta tarhoilta. Ne ovat tullee Suomeen Rescueyhdistys Kulkurit ry:n adoptio-ohjelman kautta rokotettuina, tautien varalta testattuina, steriloituina/kastroituina, sisä- ja ulkoloishäädettyinä, sirutettuina sekä EU-passin omistavina. Tätä nykyä ne elävät onnellisina, rakastettuina perheenjäseninä tasapainoista kotikoiran elämää.

 

 

Nämä koirat odottavat vielä omia kotejaan:

 

Lue lisää Nalasta >

Lue lisää Roccosta >

Rescueyhdistys Kulkurit ry >

 

Mainokset