Kohti turvallisempaa yhteiskuntaa ymmärtämällä linkki eläimiin ja ihmisiin kohdistuvan väkivallan välillä

”Ihminen, joka pystyy vahingoittamaan eläintä, on kykeneväinen myös moneen muuhun väkivallantekoon.

Tiesitkö, että julmuus eläimiä kohtaan on yhteydessä ihmisten väliseen brutaaliin kanssakäymiseen ja linkittyy niin perheväkivaltaan kuin lasten hyväksikäyttöön ja vanhusten pahoinpitelyynkin?

Omasta mielestäni on tässä valossa varsinkin täysin järjetöntä, että eläinsuojelurikollisia tunnutaan käsiteltävän silkkihansikkain Suomen oikeusjärjestelmässä. Hyvä, jos syytteitäkään saadaan aikaiseksi.”

Näillä viisailla sanoilla Kana Alanen, Dog Force One ry:n puheenjohtaja, kommentoi facebookissa jakamaansa Occupy for Animals -organisaation julkaisua. Lue lisää rikosoikeuden ammattilaisille suunnatusta Understanding the LINK between violence to animals and people -käsikirjasta täällä >

20140629-215416.jpg

Mainokset