Prioriteetit vinksallaan: poliisisaattueet turvaavat rankkureiden laitonta toimintaa.

Kun ASPAN rankkurien pakettiautot lähtivät eilen tukikohdastaan, jokaista niitä saattoi poliisi samalla kun IRECin kannattajat (järjestö, joka kannattaa tappolakia ja haluaa kuoleman kaikille katukoirille) kerääntyivät osoittamaan suosiota laittomille toimille.

Miten irvokasta onkaan, että maalla, joka ei pysty hoitamaan heikoimmassa asemassa olevia, kuten orpoja tai hylättyjä lapsia, vammaisia, vanhuksia tai romaneja, on kuitenkin poliisisaattueet rankkureille. Rankkureille, jotka toimivat laittomasti ja jotka hakevat koiria jopa ihmisten pihoista omistajien hätähuudoista välittämättä. Kaikki tämä tapahtuu Bukarestin poliisin silmän alla romanialaisten veronmaksajien rahoilla. Katso myös: Romania, the shameful chronology of abandonment >

Eilen iltapäivällä otetulla videolla näkyy, miten poliisi suojelee rankkureita ja uhkailee eläinsuojelijoita >

Voit lukea lisää ASPAn törkeyksiin menevästä rankkuritoiminnasta ja keinoista auttaa eläinsuojelijoita täällä >

10402621_663871990347516_5097050818330855831_n
Kuva: Occupy for Animals

 

Mainokset