Poorness in education, poorness in empathy

Kuinka monta asianajajaa tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? – Riippuu siitä kuinka moneen sinulla on varaa?

No entä kuinka monta ihmistä tarvitaan ottamaan kiinni lempeä koira Romaniassa? – Aika älyttömän monta, sillä Bukarestin kaupungilla näyttää olevan sitä tarkoitusta varten pohjaton julkisten varojen kassa.

Katso tuore Romania TV:n lyhytvideo viime yön tapahtumista tästä >

140715-rtv

Lisäksi rankkureita suojelemaan tarvitaan monta mellakkapolisiia; järkyttyneiden koiranomistajien vastarinta on tyrmättävä. Vanhat naiset eritoten voivat heittäytyä hysteerisiksi, kun heidän lemmikkinsä viedään väkivaltaisesti tappotarhoille.

Mihin köyhyyden riivaamalla Romanialla sen sijaan ei ole varaa? Mm. Romaniongelman ratkaisuun, joka on kätevästi ulkoistettu muun Euroopan hoidettavaksi. Puutteellisissa oloissa eläviä orpolapsia maassa on edelleen tuhansittain. 

Romania tarvitsee sekä EU:n ohjausta että pakoitteita. Välittömästi.

slide02
Kuva: http://www.anchorofhoperomania.com
Mainokset