Järjetöntä väkivaltaa. Brutaali hyökkäys yksityiselle koiratarhalle.

Curtea de Agresissa, Romaniassa, sijaitsevalle yksityiselle koiratarhalle on tehty raaka hyökkäys. 3 koiraa on saanut surmansa, ja moni on yhä kateissa.

5.-6.11. välisenä yönä joukko tuntemattomia ihmisiä hyökkäsi Tierheim Hoffnung & Liebe e.V –nimisen järjestön ylläpitämälle koiratarhalle, jossa asuu noin 500 koiraa tappaen julmasti kaksi koiraa. 37 koiraa on yhä kateissa.

Koiriin kohdistettu väkivalta on ollut jotain käsittämättömän julmaa ja järjetöntä. Tristan-nimiseltä koiralta oli poistettu sisälmykset. Nimrod-nimisestä koirasta löytyi ainoastaan pää. Kolmas koira, Oldie, haavoittui ja toinen vanha sokea koira oli heitetty jätevesialtaaseen kuolemaan yksin. Onneksi se löydettiin ajoissa ja saatiin pelastettua. Yksi kadonneista koirista oli nähty myöhemmin kaupungissa, mutta se oli liian peloissaan, jotta se olisi saatu kiinni.

Tierheim Hoffnung & Liebe e.V. pyytää apua löytääkseen kadonneet koirat. Luettelo niistä löytyy täältä > Koirien kuvat ja lisätiedot löytyvät täältä >

1385865_718684331532948_5431386927375749278_n
Kuva: Occupy for Animals
Mainokset