Kärsimys. Kommunismin perinne.

Romanian sosiologisen romahduksen myötä on muodostunut yhteiskunta, jossa väärinkäytökset ja korruptio kukoistavat ja kaikkein heikoimmat – lapset, vanhukset ja sairaat – kärsivät. Vaiettu kansallinen tragedia on käynnissä valtiossa, joka kuuluu Euroopan Unioniin. Tilanne on kaikessa kammottavuudessaan absurdi. Occupy for Animals kaivoi asiaa syvältä, minkä tuloksena syntyi sivusto sufferinginromania.weebly.com

Presidentinvaalit ovat parhaillaan käynnissä Romaniassa. Tällä ratkaisevalla hetkellä maan historiassa ihmisillä on mahdollisuus äänestää jatkoa Victor Pontan johtamalle yhteiskunnalle tai valita kokonaan uusi alku Klaus Johannisin luotsaamana.

10354611_722015614533153_1535204058879617460_n

Suffering in Romania –verkkosivusto kuvaa mennyttä ja nykyistä Romaniaa ja sitä sosiaalista romahdusta, jonka nykyiset viranomaiset ovat luoneet. Sivusto sisältää maailman johtavien asiantuntijoiden kommentteja, ja se on määrä toimittaa myös Euroopan parlamentille.

Suffering in Romania -sivuston sisältö tulee varmasti järkyttämään & raivostuttamaan eurokansalaisia ja laittaa toivottavasti käyntiin kurjuudesta kärsivän maan ongelmiin tarttumisen komission tasolla.

Syrjinnälle ei saa olla sijaa Euroopan Unionissa

”Discrimination must have no place in our Union, whether on the basis of nationality, sex, racial or ethnic origin, religion or belief, disability, age or sexual orientation, or with regard to people belonging to a minority.”
Jean-Claude Juncker, Euroopan komission puheenjohtaja

Mainokset