Historiallinen virstanpylväs kansainvälisessä rescuetyössä

Tällä viikolla kansainvälinen rescuetyö sai ainutlaatuisen kunnianosoituksen, kun tasavallan presidentti puolisoineen kutsui Rescueyhdistys Kulkurit ry:n puheenjohtaja Salla Honkapään Linnan juhliin itsenäisyyspäivänä 6.12.2014.

Kutsu oli upea kunnianosoitus ei pelkästään Sallalle itselleen, Kulkureille ja yhdistyksen tukijoille, vaan myös vapaaehtoistoimintaan perustuvalle eläinsuojelutyölle. Erityiseen keskiöön asettuu Romaniassa tapahtuva rescuetoiminta, jota Kulkurit Sallan luotsaamana on tehnyt systemaattisesti ja kestävään kehitykseen tähdäten.

141121-al
Salla Honkapää. Kuva: Aamulehti

Toijalassa asuvan Sallan saaman kutsun huomioi myös Aamulehti artikkelissaan 21.11.2014. Lue se tästä >

Salla on tehnyt uraauurtavaa ja pitkäjänteistä työtä Romanian koirien olojen parantamiseksi laajalla yhteistyörintamalla. Hän on aktiivisesti mukana vaikuttamassa sillä tasolla, missä on mahdollista saada aikaan konkreettista muutosta maan kammottavaan eläinrääkkäystilanteeseen. On sanoinkuvaamattoman hienoa, että tätä pelotonta puurtamista arvostetaan korkeimmalta mahdolliselta taholta. Iloitaan tästä kaikki yhdessä!

Kiitollisina kaikkien niiden koirien puolesta, jotka kärsivät Romaniassa joka päivä, kiitollisena siitä arvostuksesta, jonka maamme presidentti puolisoineen on osoittanut, jäämme odottamaan itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia.

13684_893100974033570_4803066939376671976_n

Mainokset