Systemaattisilla sterilointikampanjoilla koiraongelman ytimeen

Koirien adoptiot ovat vain osa asiallisen rescueyhdistyksen toimintaa, joskin hyvin näkyvä sellainen. Laajamittaiset steriloinnit on ainoa keino vaikuttaa pitkällä aikavälillä ja hiljalleen hävittää ei-toivottujen eläinten määrää. Rescueyhdistys Kulkurit ry on panostanut voimakkaasti nimenomaan sterilointeihin ja jatkuvasti käynnissä oleviin leikkauskampanjoihin yhteistyöverkostonsa avulla. Toiminnan painopisteenä tämä alue tulee entisestään vahvistumaan. Kulkurien sterilointiprojekteissa on steriloitu tänä vuonna jo yli 700 eläintä! Tällä työllä yhdistys on päässyt konkreettisella tasolla vaikuttamaan Romanian koiraongelmaan. Aiheesta lisää täällä >

IMG_0327

Kuvassa arvostettu Dr. Aurelian klinikallaan Bukarestissa, Romaniassa. Lue lisää >

Kulkurit tekee kestävään kehitykseen tähtäävää toimintaa ponnekkaalla otteella. On aivan perusteltua, että yhdistyksen puheenjohtaja on saanut kutsun Linnan juhliin.

Vastuulliseen rescuetoimintaan kuuluu kohdemaassa auttaminen, maan oloihin vaikuttaminen ja niiden parantaminen yhteistyössä paikallisten eläinsuojelijoiden kanssa tähtäimenä kestävä kehitys. Siitä johtuen toiminnan pitää olla organisoitua ja järkevää sekä avointa ja tarkastelun kestävää – kukkahattuilu ei liity tähän toimintaan.

IMG_0260

Steriloinneilla ja valistuksella pyritään ehkäisemään ei-toivottujen pentujen syntyminen ja niiden hylkääminen. Tämä orpo pentu oli jätetty selviytymään yksin pellolle lähellä Bukarestia lokakuussa 2014.

 

Mainokset