Miksi on tärkeää allekirjoittaa online-vetoomuksia?

Internetissä allekirjoitettava sähköinen vetoomus on vahva tapa vaikuttaa päätöksentekijöihin ja poliitikkoihin. Vetoomuksilla voidaan oikeasti saa aikaan muutoksia ja niiden avulla on tehokasta kertoa päättäjille asioista, jotka vaativat korjausta. Kaakkois-Euroopan, erityisesti Romanian, koiriin kohdistuviin julmuuksiin puuttumisen vaatimiseen online-vetoomus on erinomainen työkalu. Occupy for Animals –järjestön ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n tuore yhteisvetoomus vaatii, että EU:n on laadittava viipymättä puiteohjelma koirien ja kissojen kannanhallintaan.

Vetoomus on rekisteröity EU:n vetoomusvaliokuntaan 1.2.2015. Vetoomus on osoitettu 40 merkittävälle eurovaikuttajalle, joilla on valta päättää tästä merkittävästä asiasta. Jakelulistalla ovat EU-parlamentin puhemies Martin Schulzin ja komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin lisäksi mm. MEP Marit Paulsen, joka vastaa eläinterveysasetuksen (ns. villieläinluokitteluasia) läpiviennistä neuvostossa ja parlamentin sisäisen Intergroup on the Welfare and Conservation of Animals –ryhmään kuuluvia meppejä, Sirpa Pietikäinen, Heidi Hautala ja Henna Virkkunen mukaan lukien. Koko lista vaikuttajista löytyy vetoomuksen yhteydestä. Jokaisesta allekirjoitetusta vetoomuksesta lähtee sähköposti kaikille vetoomuksen vastaanottajille, minkä lisäksi sen tärkeysarvo vetoomusvaliokunnassa korostuu.

150201-ahl1

Nyt jos koskaan on aika allekirjoittaa tämä tärkeä vetoomus: EU-parlamentin ja jäsenvaltioiden väliset, asiaan liittyvät trilogineuvottelut käynnistyvät helmikuussa. Lopullinen muotoilu laista on tarkoitus saada valmiiksi kesään mennessä. Nyt esitettävään ehdotukseen on saatava selkeitä korjauksia, ja EU:n tulee perustaa viipymättä puiteohjelma koirien ja kissojen populaationhallintaan.

Lue ja allekirjoita vetoomus täällä >

Muistathan jakaa sitä eteenpäin! Kiitos!

 

Mainokset