Balls are for fetching. Real men support spay & neuter!

Iho menee kananlihalle, vatsanpohjassa kutkuttaa ja suusta pääsee vain hihityksensekaista pihinää. Sanoinkuvaamaton onnentunne valtaa mielen joka kerta, kun näen uuden kasvon somessa #spayone-kyltti seuranaan. Harmittelen, etten juuri sillä hetkellä pääse sillä hetkellä rutistamaan tuota henkilöä ja pomppimaan tasajalkaa kiitoksen sanoja kylväen. Tuskin tarvitsee mainita, että tämä fiilis on vahvimmillaan NHL-tähtien kohdalla: silloin hästägin jälkeen tulee kolme sanaa: PyörrynIhanJust.

1509-lauri
NHL-stara Lauri Korpikoski ❤

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n sterilointihaastekampanja laajenee tavoittaen alati yhä enemmän valistuneita ja välittäviä tahoja kautta maan – tai oikeastaan maapallon, kiitos tästä legendaariselle Victoria Stilwellille.

1509-victoria
Victoria Stilwell on samaa mieltä: S&N save lives!

Suomessa Janni Hussin esimerkkiä vastata #spayone-haasteeseen on seurannut yhä kasvava nimeä tekevien joukko. Fitnessikoni on buustannut kampanjaa ihailtavasti eteenpäin.

1509-janni

Kaunottaret, joita helposti syytetään ylenpalttisesta pinnallisuudesta ja urheilijat, joiden olemassaolon status tuntuu maallikosta lähes jumalaiselta, puhuvat niiden puolesta, joiden oma ääni ei riitä puolustautumaan pahassa maailmassa. Nämä rohkeat ja menestyneet kertovat tukevansa kestävää eläinsuojelutyötä ja liputtavat sterilointien tärkeyden puolesta.

Ja yhtä fantastisella tavalla samaa sanomaa levittää yhä laajempi joukko ihmisiä, joita kaikkia yhdistää halu saada aikaan muutosta köyhän Euroopanosan eläimille sterilointien ja kastrointien keinoin. Mukaan mahtuu ihastuttava kirjo tahoja yhteiskunnan eri edustajista aina yrityksistä koiranomistajiin, poliitikoista julkkiksiin ja laulajiin. Syntymäpäiväsankari Hilkka toivoi lahjojen sijaan huomionosoitusta sterilointeihin. Romaniasta kotiutunut Koda-koira ottaa osaa #spayone-kampanjaan ja kehottaa kavereitaan tekemään samoin.

1509-hilkkas
Hilkan syntymäpäivillä lahjojen sijaan muistaminen osoitettiin #spayone-kampanjaan

 

Kiitos, että välitätte!

Lue lisää kampanjasta >

#spayone facebookissa >

 

11220076_1708398576048992_295877950739911633_n

Mainokset