AlmaHelpin kannanotto Romanian katueläintilanteeseen ja sen ratkaisemiseksi kestävän kehityksen keinoin

AlmaHelp Association ry on perustettu saamaan aikaan konkreettista parannusta eurooppalaiseen eläinsuojelutilanteeseen. Systemaattisen sterilointi-, tunnistusmerkintä- ja rokotustyön lisäksi olennainen osa tätä on yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Etupäässä eläinlääkinnän ammattilaista koostuva yhdistys näkee, että eläin- ja ihmisterveysasiat kulkevat käsi kädessä.

AlmaHelp on laatinut ja lähettänyt kirjelmän EU-komission terveyskomissaari Vytenis Andriukaitisille Romanian sietämättömästä katueläintilanteesta ja antanut suositukset asiaan puuttumiseen perustuen EU:lta jo löytyvään kompetenssiin.

A statement about stray animal issue in Romania -kannanoton voit lukea täältä: http://www.almahelp.org/statement-oct-2015.html

Lisätietoja:

Taija Jolanki
hallituksen puheenjohtaja
taija.jolanki (at) almahelp.org

 

AlmaHelp-web

Mainokset