Iltatähtemme Rosiorin Robin. Koiramaailman Matti Pikkuvanhanen.

Tapasimme Robinin elokuun 2015 lopussa Romaniassa poiketessamme Rosiori de Veden kunnallisella tarhalla, kun vierailimme uuden AlmaHelp-yhdistyksemme eläinlääkärien kanssa tutustumassa kaupungin sterilointitapahtumaan. Lähtiessämme matkaan, sovimme mieheni kanssa, että vaikka tulisimme näkemään läjäpäin ihania koiria, yksikään ei muuttaisi meille; olihan perheessämme jo aika monta tessua entuudestaan. Mutta toisin kävi.

151211-IMG_6589
Robin, tuttavallisemmin Robi ❤

Reissu loppui aikanaan. Istuimme aamutuimaan lentokoneessa Bukarestissa ja odotimme lähtöä Müncheniin. Siinä koneen moottoreiden käynnistyessä isäntä totesi, että ”se pieni Robin muuten muuttaa meille”, vetäisi hupparin hupun päähänsä ja jatkoi kesken jääneitä uniaan. Mitäpäs minä siihen…

Ja niinhän siinä kävi. Robinin adoption ja maahantulon järjesti, luonnollisesti, Rescueyhdistys Kulkurit ry.

151211-IMG_5106
Robi rakastaa läheistyyttä

11.9. noudimme tämän rapiat viisi kiloa painavan iltatähden Helsinki-Vantaalta, ja yhtään yötä se ei ole nukkunut muualla kuin meidän vieressämme, kyljessä kiinni, kainalossa, samalla tyynyllä. Robi on kaikkien kaveri, todellinen kiss girl, ehtymätön pusukone. Se rakastaa huomiota ja jos osaisi puhua, olen varma, että hokema ”Äiti, äiti, äiti, kato mua, kato mua, kato mua!” kaikuisi alati ilmassa. Hyväntuulisen, lemmekkään ja superkiltin pikkuneidin motto tuntuu olevan, että Mikään määrä rakkautta ei ole tarpeeksi. Se ottaa mitään kyselemättä takaisin kaikki menetetyt yksinäiset hetket ja opettelee luottamaan siihen, että kukaan ei tahdo sille pahaa eikä yksikään jalka potkaise sitä enää koskaan. Meillä sille riittää onnenhetkiä, paijausta ja rakkautta. Forever ❤

151211-IMG_5849
Doboilu on Robin lempiharrastus! Hauskaa kuin mikä ja lihaksisto kehittyy kuin huomaamatta. Robi doboilee Jyväskylän KoiraSportissa.
Mainokset