About Fifirock

130730-siiri
Lempeä jättiläinen, latvialainen PV-tammani Siiri

Eläinten huono kohtelu ei ole hyväksyttävää missään tilanteessa. Näen tärkeäksi vaikuttaa eläinsuojeluun sillä tasolla, missä muutosta on oikeasti mahdollista saada aikaan. Tämä blogi on syntynyt tukemaan sitä tarkoitusta.

Siviilityöni sarjayrittäjänä nivoutuu pitkälti eläinlääkintäpalveluihin, kansainväliseen liiketoimintaan sekä B2B-markkinointiin ja -viestintään. Hallitustyöskentely on tullut tutuksi niin yritysmaailmassa kuin ratsatusseurojen ja eläinsuojeluyhdistysten luottamustehtävissä. Taannoin Rescueyhdistys Kulkurit ry:n varapuheenjohtajana ryhdyin toimimaan tiiviisti kansainvälisen eläinsuojelun kentällä.

Vuodet Kulkureissa olivat kultaakin kalliimpia, mutta kiinnostavien haasteiden kutsuessa jättäydyin sivuun toiminnasta heinäkuussa 2015 keskittyäkseni rakentamaan uudenlaista auttamismallia. Perustamamme AlmaHelp Association ry keskittyy puhtaasti sterilointi,- tunnistusmerkintä- ja koulutustyöhön tähtäimenään koirakannan hillintä kestävällä ja eettisellä tavalla kehittyvissä osissa Eurooppaa.

Suomessa kissojen osalta toteutimme vastaavan hankkeen kevättalvella 2016. Tämän kaiken ytimessä on yhteistyöverkostojen rakentaminen mission ympärille eläinlääkinnän huippuammattilaisten kanssa.

Olemme myös julkaisseet EU-komissiolle osoitetun kannanoton A statement about stray animal issue in Romania. Yhdistyksestä lisää: www.almahelp.org

AlmaHelp-web

Näen sterilointihankkeet tärkeimmäksi kestävää eläinsuojelutyötä edistäväksi tekijäksi

Olen ollut mm. starttaamassa Romaniassa Rosiori de Veden kaupungin massasterilointiprojektia, Tantavan sterilointi- ja tunnistusmerkintähanketta ja Suomessa jyväskyläläistä kissasterilointiprojektia sekä toimittamassa The Invisible Rape of Europe -teosta.

Tämän lisäksi tuen paikallisia romanialaisia eläinsuojelijoita, jotka yrittävät selviytyä päivä kerrallaan sietämättömissä olosuhteissa. Monella heistä on vähemmän mitään kuin köyhimmillä Suomessa. He uurastavat pyyteettä ja epäitsekkäästi eläinten hyväksi maassa, joka on Euroopan korruptoituneimpia.

Myös meillä Suomessa on valitettavia eläinsuojelullisia epäkohtia, joiden kirjo vaihtelee kissojen heitteille jätöistä koirien kovaotteiseen kouluttamiseen, sairaaksi jalostamiseen ja pentutehtailuun, tuotantoeläinten ahdinkoon ja turhaakin turhempaan turkistuotantoon. Siksi toivon, että jokainen meistä eläinten ystävistä allekirjoittaisi tärkeän eläinlakivetoomuksen osoitteessa www.elainlaki.fi.

~ Taija Jolanki
Email: taija.jolanki(a)almahelp.org

***Blogissa esitetyt mielipiteet ovat täysin omiani. The views expressed are entirely my own.***

Fifirock facebookissa >

 

1507-nopo1
Nöpö, ex-koditon ystäväni Romaniasta

1507-tilli
Novascotiannoutajani Tilli

 

Mainokset

2 thoughts on “About Fifirock

  1. Thank you for your passion and dedication in helping these innocent creatures. This work can sometimes be overwhelming, but we must never, never give up! All the best, Emy

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s